Секције у дому

 

 
Секције у дому ученика Пољопривредне школе у Футогу имају дугу и успешну традицију. Посебну погодност наши ученици имају чињеницом да имамо веома добро опремљену фискултурну салу као и отворене терене у кругу школе. Поред спортских секција (фудбал, кошарка, одбојка, стони тенис, стрељаштво) у дому постоје и литерарна, ликовна, музичка, аранжерска и информатичка секција. У неколико речи ћемо представити сваку од њих:
 
 

Руководилац спортских секција (фудбал, кошарка, одбојка и стони тенис) је васпитач Небојша Пантовић. У овим спортским дисциплинама постоје како мушке тако и женске екипе. Тренинзи се одржавају у фискултурној сали школе и то три пута недељно у вечерњим терминима: уторком, средом и четвртком. О успешности наших ученика у овим дисциплинама говоре и бројне медаље на сусретима домова ученика Војводине а у неколико наврата смо били представници и на Републичким домијадама.

 
 

Аранжерску секцију води васпитачица Олга Миловац, и окупља ученице нашег дома и то поготову са смерова хортикултура и цвећар вртлар. Поред израде аранжмана на овој секцији ученице израђују и предмете од вуне, тканине, рециклажног материјала и сл. На сусретима домова ученика Војводине ова секција је скоро увек остваривала запажене резултате и освајала прва места.

 
 
Руководилац страљачке секције је васпитачица Славица Пантовић .Стрљачка секција у објекту женског дома има импровизоване линије за гађање али се за припреме за такмичења најчешће одлази н у страљану на СПЕНС-у. И поред неадекватних услова за рад ученици су постизали запажене резултате на спортским домијадама.
 
 

Ликовно-информатичку секцију води психолог Драган Курбалија. Поред бројних ликовних радова, скулптура, ова секција је и аутор сајта Пољопривредне школе са домом ученика. Неке од радова можете видети на фејсбук страници:

Facebook презентација ликовно-информатичке секције дома

 
 

Остали руководиоци секција су :

Загорац Љиљана - хорска секција

Сања Горданић - литерарна секција

Зорица Станковић - аеробик